Tuesday, August 11, 2009

Tahniah Cik Dee dapat Master...

Salam semua...
Hari ni hari gembira buat anak2 generasi warisan alaf baru cz pakcik kami cik Dee selamat berkonvokesyen kat UPM.

Buat Cik Dee

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

TAHNIAH
CONGRATULATION
TAHNIAH
CONGRATULATION
TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH

kami sekeluarga ucapkan tahniah di atas penganugerahan
Ijazah Sarjana Bahasa Melayu
kepada
ROSDI ZAKARIA
(GP : 3.875)
pada hari Selasa (11/8/2009)
semoga segulung ijazah yang diperolehi menjadi pendorong untuk sambung PhD dan bergelar
suatu masa nanti. insya Allah (....moga2 terkabul hajat kami....amin...)

Betapa bangganya arwah mek dapat anak yang tidak jemu2 menuntut ilmu kerna itulah harapan arwah sepanjang hayatnya agar anak2 yang dilahirkan cemerlang di dunia dan akhirat. tapi sayang arwah tak sempat menikmati saat manis ini bersama2 kita. tak pa lah moga arwah tenang dan gembira di sana dan melihat kegembiraan kita dari kejauhan tapi dekat dalam hati kita semua.

SAKSIKAN DETIK2 KEGEMBIRAAN CIK DEE TRIMA IJAZAH YANG KAMI SEMPAT RAKAMKAN ..
video

Dalam rakaman ni cik Dee adalah penerima Master Bahasa Melayu yang paling akhir sekali.

Jadi, satu kebanggaan buat kami mendapat pakcik yang gigih berjuang demi ilmu pengetahuan walaupun apa jua rintangan melanda...kami respect you. doakan kami juga ikut jejak kamu nanti...
justeru itu, untuk abi...sekiranya nak sambung master dalam mana2 bidang sekalupun. Umi dan anak2 dengan sepenuh jiwa raga menyokong abi 100%. itu doa kami... bukan apa cuma, seringkali jugak abi kata nak sambung...tapi?????? ntah lah..macam2 kna fikirkan... macamana cik Dee???
well, kami kat sni x dapat bagi special gift, just to say... happy and happy always..
ok jumpa lagi.

No comments: